Maak kennis met Zorgcampus Hoeksche Waard

17-11-2022

Kom jij kennismaken met de Zorgcampus?

Maak kennis met Zorgcampus Hoeksche Waard

Wil je werken in de zorg en welzijn in de Hoeksche Waard? Heb je hiervoor al een opleiding of wil je een omscholingstraject volgen? Zoek je een stageplek of wil je een praktijkgerichte mbo-opleiding zorg en welzijn volgen? Kom dan kennismaken maken met Zorgcampus Hoeksche Waard. Wij bieden jou een plek om te werken en leren op meerdere werkvelden en kanten van de zorg en welzijn.

Meer weten over de mogelijkheden?

Kom dan naar één van onze informatiebijeenkomsten. Medewerkers van Zorgcampus HW vertellen je dan meer over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben. Van thuiszorg, verpleeghuiszorg tot gehandicaptenzorg en van sociaal maatschappelijk werk, dagbesteding tot specialistische teams en palliatieve zorg. Er is bij ons altijd iets dat bij jou past. En kies je voor een leerwerktraject dan heb je baangarantie en vanaf dag 1 salaris.

Mbo-opleiding

Tijdens de bijeenkomsten zijn er ook collega’s van het Albeda Zorgcollege aanwezig. Samen met ons vertellen zij je dan meer over de nieuwe mbo-opleiding brede basisjaar zorg & welzijn. Deze opleiding start in september 2023 in de Hoeksche Waard. 

Data

Wij organiseren op de onderstaande twee momenten een kennismakingsbijeenkomst in de Open Waard (Zoomwijckplein 11 in Oud-Beijerland):
•    Woensdag 14 december van 16.30 tot 20.00 uur
•    Woensdag 1 februari van 16.00 tot 20.00 uur

Aanmelden voor de bijeenkomsten is niet verplicht, maar is voor ons wel fijn. Dus kom je naar één van de bijeenkomsten? Meld je dan even aan. Wij kijken uit naar jouw komst.

Wil je meer weten, maar kan je niet naar een bijeenkomst komen? 
Download dan vast hier onze flyer of mail naar contact@zorgcampushw.nl. Dan vertellen we je meer over de opleiding en beantwoorden je vragen op een moment dat het jou uitkomt.

Meer nieuws

Zorgcampus HW Live groot succes

01-09-2022

Op woensdag 31 augustus was de eerste bijeenkomst Zorgcampus HW Live. Tijdens deze bijeenkomst konden mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in de zorg binnen de Hoeksche Waard en bijbehorende opleiding informeren naar de mogelijkheden.