Informatiebijeenkomsten 7 en 8 maart

27-02-2023

Zorg jij voor onze cliënten? Dan zorgen wij voor jou.

Werken en/of leren voor de zorg in de Hoeksche Waard

Ben je op zoek naar een stageplek, leerwerktraject of wil je je laten omscholen naar zorgprofessional? Dan ben je bij Zorgcampus HW op de juiste plek.  Wil je  een mbo-opleiding zorg en welzijn volgen in de Hoeksche Waard? Dat kan vanaf augustus. Samen met Albeda Zorgcollege hebben wij een erkende mbo-opleiding ontwikkeld, waarbij de opleiding gegeven wordt en stageplekken georganiseerd worden in de Hoeksche Waard zijn: het brede basisjaar zorg en welzijn. Tijdens de informatiebijeenkomsten op 7 en 8 maart vertellen we je graag meer over de mogelijkheden die Zorgcampus HW jou biedt. 

Wat heeft Zorgcampus HW te bieden?

Zorgcampus Hoeksche Waard kan enthousiaste collega’s met een frisse blik goed gebruiken. Je kunt bij ons stagelopen, werken en leerwerktrajecten volgen bij 6 organisaties en in verschillende disciplines. Van thuiszorg, verpleeghuiszorg tot gehandicaptenzorg en van sociaal maatschappelijk werk, dagbesteding tot specialistische teams en palliatieve zorg. Er is altijd iets dat bij jou past. Ook als je vanuit een andere sector komt en je wilt omscholen voor werken in de zorg. En kies je voor een leerwerktraject, dan heb je baangarantie en vanaf dag 1 salaris. 

Mbo-opleiding brede basisjaar zorg en welzijn

In augustus starten we samen met Albeda Zorgcollege met een erkende bol-opleiding (beroepsopleidende leerweg); het brede basisjaar zorg en welzijn. Tijdens het brede basisjaar leer je via werkplekleren meerdere werkvelden en kanten van zorg en welzijn kennen. Aan het einde van het eerste jaar maak je dan een keuze uit één van de drie opleidingen: Verzorgende-IG, Maatschappelijke zorg of Mbo-verpleegkunde. 

Informatiebijeenkomsten

Op dinsdag 7 en woensdag 8 maart aanstaande organiseren wij informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten beantwoorden wij graag al jouw vragen en informeren wij jou over de mogelijkheden die Zorgcampus HW biedt. 

- Dinsdag 7 maart ben je van harte welkom in ‘t Huys ’t Hoecke (Zomerplein 15 in Puttershoek).
- Woensdag 8 maart zien we je graag in de Open Waard (Zoomwijckplein 11 in Oud-Beijerland).

Beide bijeenkomsten vinden plaats tussen 16.00 en 20.00 uur. Je kunt binnenlopen op een moment dat voor jou uitkomt. 

Meer nieuws

Zorgcampus HW Live groot succes

01-09-2022

Op woensdag 31 augustus was de eerste bijeenkomst Zorgcampus HW Live. Tijdens deze bijeenkomst konden mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in de zorg binnen de Hoeksche Waard en bijbehorende opleiding informeren naar de mogelijkheden.