Kom Kijken, Leren en Proberen tijdens één van onze maandelijkse KLEP-lunches

Werk jij in zorg en welzijn? Ben je benieuwd naar welke slimme (technologische) hulpmiddelen collega-organisaties in de Hoeksche Waard gebruiken, die het werk leuker en makkelijker maken? En die cliënten ondersteunen in hun zelfredzaamheid? Kom dan Kijken, Leren en Proberen (KLEP) tijdens één van onze KLEP-lunches. 

Klep 1 juni   6

Elke maand organiseren wij een lunch

Tijdens deze lunch vertellen zorgprofessionals over een aantal slimme (technologische) hulpmiddelen. Ze delen hun ervaring, vertellen hoe het werkt en geven aan wat het oplevert voor de cliënt en de zorgprofessional.  Binnen 1,5 uur ben je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Elke kwartaal andere hulpmiddelen

Elke lunch is er plek voor ongeveer 30 deelnemers. Het programma wisselt per kwartaal van inhoud.  Elk eerste maand van een kwartaal laten we weer nieuwe hulpmiddelen zien. De onderwerpen van de KLEP-lunches in het tweede kwartaal 2024 zijn: 

  • Digivitaler door de Bibliotheek Hoeksche Waard 

  • Bedsence door twee collega’s van Alerimus en Zorgwaard

  • Virtuele Thuiszorg door Mobil Care

De eerstvolgende lunch is op:

Dinsdag 16 april 2024.
Locatie: Woonzorgcentrum Heemzicht, Voorstraat 26 in Piershil.
Meld je hier aan.

De volgende lunch is:
- Dinsdag 11 juni 2024. Locatie: Zorgwaard, locatie Hoge Weide, Grote Weel 1 in Strijen. Meld je hier aan.

Kom kijken, leren en probeer hoe het werkt!

Je bent van harte welkom!

Zorgcampus HW is een initiatief van zorgorganisaties Alerimus, Careyn, Cavent, Gemiva, Heemzicht en Zorgwaard. Deze 6 zorgorganisaties in de Hoeksche Waard werken in de Zorgcampus samen om (aankomend) zorgprofessionals een afwisselende, leuke en leerzame werkplek te bieden!